irriterad och less

kan midsommar sluta med att förstöra mitt liv?
jäkligt irriterande.
först imorgon ska man jobba för att få lite cash som jag sedan ska bränna på ett par skor och presenter på eftermiddagen. SEN måste jag typ rusa hem för att hinna göra någonting till midsommarfirandet så att man inte får skäll av sina föräldrar. SAMT tvätta och packa för att åka till tallin på söndagmorgon!!!

ååååååååååååååååh plus detta så när jag skulle cykla från jullan på haga så har min cykel punka (igen), superkul. ringer till pappa och det svar jag får är; men alltså vart cyklar du egentligen?
BA hallååå? jag cyklar i alla glasspritter och spikmattor jag bara kan hitta.


sjukt irriterad.
nu ska jag sova, måste gå till jobbet 06.20
fuck





kärlek

så himla tjusigt.
så mycket kärlek!


photo; aftonbladet

loving thing


supersambo

Är riktigt stolt över mig själv! jag är en riktigt bra sambo, tvättade igår, diskade samt dammsuga och skura golvet idag! så himla snäll jag är.


åh, gillar inte min kamera.
nu blev jag sur för att den inte vill överföra bilder.
därför blir det inte ett längre inlägg än såhär.

puss.


man dööööör

upptäckte nyss att oskar linnros album ligger ute on spotify!!
lissna!(L)(L)

en dag kvar

jag ska införa ett nytt system!
detta ska nu hända inför sommarjobben,  jag tycker att man få det pengar man har jobbat för varje dag. Alltså  istället för att få dem i slutet av  månaden därpå när man inte kommer ihåg hur mycket man har slitit för dem så får man dom precis efter man slutat. Man har en liten mätare som man skriver in sig på när man kommer till jobbet, mätaren börjar på att räkna pengar och eftersom att man har skrivit in sitt namn and so on så vet den hur mycket man tjänar osv (dock så måste detta kontrolleras i slutet av månaden av chefen etc). Ja, så när man då loggar ut och känner sig nöjd med dagens jobb så inom en kvart så har du dina pengar på kontot! Då kan du verkligen känna att ja, det här var det värt!


för just nu behöver jag köpa nya kläder och jag har verkligen inga pengar.
noll kronos.
zero kroners
nada
none

cannabis är livets blomma

tackar alla för igår!
helt otroligt vilka fina vänner man kan ha!
hur som haver så nu när man är "vuxen" så ägnade jag mig åt rensning av rabatter idag ute i trädgården, och samtidigt lyssnade jag på den sjukt sköööööna låten. (bara för att ni ska förstå varför jag har med klippet,oki?)
vuxet va?





värsta blogg uppdateringen

allltsååå jag är beroende av mat, eller mat men allt som är onyttigt faller mig i smaken. Är ständigt sugen på någonting, kan vara ett havrekex,kezo,godis,pizza what ever you say!
helt sjukt
jag borde söka hjälp

a, det känns bara fashion


sånt här fascinerar mig!!!


http://www.tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1651483

RSS 2.0