do you be staying after sunday?

Försökte mig på bloggdesign i dag, vilket resulterade i exakt samma design som förut. Möjligtvis att jag råkade ändra teckensnitt men vem bryr sig liksom? jag suger på det här med bloggdesign.
Jag hade även tänkt att fräscha upp innehållet i bloggen också. Fotade lite bilder som jag tänkte lägga ut, tog några roliga kort på mig. Jag hinner dit, men när det kommer till att lägga över bilderna på datorn så tar det stopp. jag orkar aldrig göra det. Så om jag hade haft en macbook så hade jag kunna tagit bilder med den inbyggda kameran och allt hade varit frid och fröjd. MEN NEJ, här sitter jag med en dator, kanske PC, eller HP..? jag har ingen aning. Men jag ska egentligen inte klaga för att ettorna fick tydligen treornas gamla datorer. ha-ha.
 

nu ska jag sleepa, puss!
ps. tack för gårdagen bruds! det är alltid lika trevligt :). ds.





pic, google.
 


t to the ompa

till fridizen och elinzen

bara för er,

I wanna thank you for nothing.

Alltså man slutar aldrig att förvånas!
Men idag tog Jennifer och Olivia priset!!!
Det var nämligen så att jag och jezzi satt och snackade om bloggerskor, kissie,kenza,blondinbella you name it.
Efter typ 5 minuters snack så kollar Olivia lite konstigt på oss och vi frågar om dom har sett kissie's videoinlägg.
Jennifer och Olivia ser ut som två stora och då menar jag stora frågetecken och utbrister va?????  vem är det?


För er som inte har fattat poängen så, nej dom vet inte vem kissie är!!  och när vi förklarade vem kissie och alla dom var så sa dom: ofta man bryr sig om sådant"?
hahaa, alltså naaaaw. ni är för söta.


wait a second, I'm thinking

kängor, hit eller miss?




I know that you are surprised, I know, cause I'm surprised too

allt spårar,
ta mig tillbaka till åsö

jag ska gifta mig,

kan en brudgum ha en tjej som bestman och kan bruden ha en kille som tärna?



- svar sökes.

någon gång måste du bli själv,

om 5 månader kommer att jag leva jävel.
ser verkligen fram emot det.


I know you are surprised

Sunday.
SUN-day? stämmer det? nej, nu när jag kollar ut genom fönstret så regnar och blåser det.  lite skönt är det väl, man slipper att vara aktiv ute. scheint.

snart börjar skolan vilket kommer vara roligt första dagen, dom andra dagarna kommer nog vara tråkiga. men sådant är väl livet,jag vet vad jag ska göra i 2 år till.
Idag så ska jag vara duktig, jag ska redigera bilder och skriva CV. 
Önska mig lycka till.
vi hörs
pus


tack maja.

mr dj on the run,

Yesterday mys med elinzan och fridizen. (fhhan)
alltid trevligt att träffas.

 ikväll blir det Sri Lanka middag,  och då ska  jag försöka styra upp mina kunskaper på mitt modersspråk.


jaja, vi hörs senare, puss.



photo - frida


Do me a favour, tell me to go away

Idag, en sådan dag som tankarna strömmar ungefär 110 genom huvudet.
snart börjar skolan och jag vill få ut så mycket av mitt sommarlov som jag kan. därför sitter jag vid datorn och läser bloggar, lyssnar på arctic monkeys och tänker vara ambitiös. Tänkte nog ringa granny och bjuda henne på fika.
Någonting som är fantastiskt roligt är att jag har tagit fram våran espresso-maskin igen! ååh. det är kanske det bästa som finns! tänk er, nybakade scones med marmelad och ost och en espresso/latte till frulle.

ska försöka lägga in lite bilder senare idag. men jag lovar ingeting. oki?

puss!








 


when the sun goes down

klockan är 01.30 och jag är hungrig.

snus,porr och brännvin.

Stockhom var helfestligt!
Förutom små,små misstag med lite nycklar och toalettspolningar har allt varit amazing. Om jag hade råd skulle jag åka tillbaka på 2 sek.,inte för att det finns flygplan som går så snabbt men i alla fall på 50 min.


Vänkan ser likadan ut som förut och idag har jag hunnit med mycket, klippt gräset, skrivit ett dåligt CV, haft en ful frisyr, tänkt att jag skulle simma men skippade den tanken, varit kreativ och varit på synundersökning.
sjukt spännande det där med synundersöking, jag som alltid har haft topp-syn fick nu reda på att jag inte hade några större problem och behöver inte glasögon men jag har endå inte 100%.  jag tyckte att hela kalaset var läskigt, sitta där och säga vad man ser, kolla på ljus och hålla reda på höger och vänster. men nu är det avklarat och  forsbergsbilskola, här kommer jag.

annars så är veckan min är fullspäckad, ska fixa nytt ID, dvs- gå till banken och sedan kirra ett nytt kort ... hahaha, uuuuuh.  vet ni hur ful jag kommer att bli? jag kommer typ se ut som en våldtäcktskvinna. om ni har tur så kanske jag lägger ut en bild på hur det blev. dessutom måste jag klippa mig för att ens kunna vista mig ute i utsläppt hår och då kommer jag säkert få en råba ful hockeyfrilla eller något.
hehe, fast jag vet faktiskt ett ID som slår allas!!  för att skydda den skylldige så, ska jag inte gå in på detaljer. Men det slår verkligen allas.

nej, nu blire lite pics  from hufvudstaden
puss.






arctic

ikväll blir det hufvudstaden för heeela slanten, är tillbaka på sunday night!
mjao,kommer nog bli amazing.

åh, snart börjar skolan igen.
fy




RSS 2.0